hej

alltså it was long time ago since i wrote here last time!!!
mandem learn some british enlish !! properley!!
nice nice jokees clozeesss
anyways omg 
så det gick till så här jag trtrtrrrrrieiririrrade igen pockoloko som skrev hej på tiktok, och då frågade jag alla och även min fina mandem. Mandem lyssnade carefully på mig och jag fick känsla att jag skulle ångra att jag ens någonsin berättade för mandem om nipsey!!
och det blev precis så jag ångrade verkligen. Efetersom amndem började verkligen misstänka och vilja veta mer. Jag har inget alls intresse för nipskoko äckel päckel.
HUUUR som helst jag och mandem började prata om soulmate och om allt möjligt annat han tyckte så bra om mkig och jag om han jag även tyckte att han är högre position än mig att han är bättre osv. jag kände mig alltid blygg och otillräckligt inte pga han utan själv!!!! 
först ringde han mig på messenger på ramadan vi pratade en stud första gången jag fiskade åt han ukbad och dem snackade super lite typ endast två veckor och hon tyckte att han verkade vara en narcisist. så hon lämnade han jag pratade med honom under ramadan han önskade mig eid mubarak. sen fyllse min son år och fick elsparkcykel av mandem.  som kostade 1700 kr från amazon.
vi pratade och var i kontakt exact varje dag vi pratade omk så mycket. Mina föräldrar tyckte inte att han var bra eller passade mig. Min farsa sa att han skulle krossa mitt hjärta att han är inte en bra man för mig osv samma med mammma. Varför jag föll för han var pga att sköna humör amazing röst och sättet han pratar han berättade alla sina framtisa planer och drömmar delade med sig av sina bilder om sitt förflutna osv. vi pratade vaerje idag ibland varje morgon ibland varje natt flera timmar. han ställde så många såra frågor . jag tyckte det var svåra för jag hade inte riktigt nån svar. typ vad gör mig upprörd vilka situatrioner gör mig arg osv hur är jag vad vill jag osv.
men nu är det slut mellan oss från att ha bestämt oss att gifta osv. han ville ha massa barn med. han har  även berättat om oss och vår fina relation att jag är allt han och har alllt som han söker hos en tjej. men sen visade det sig att jag är en människa osv. anyways alhamdulillah för allt. 
 

RSS 2.0