Brooke no money

Hej det är 2020 jag är väldigt fattig.  Alhamdulillah  för allt jag är glad att mina familjemedlemmar mår bra att vi alla lever Gud är stor och mäktigast. Jag har dock velat skaffa mer mat i kylskåpet mer frukt och grönt till exempel betala några av mina räkningar det här inte varit lätt, jag pallar inte tigga från folk eller ens låna jag tänker när kan jag betala tillbaka .. jag sökte jobb idag är mest på mobilen försöker sälja saker men har inte lyckats sälja något än. Jag skäms otroligt och vill inte att någon i familjen får reda på min situation, maken handlar inte mat och jag vill inte fråga LÄNGRE. Varje gång jag ber han om pengar  då blir det bara tjafs jag orkar inte ens prata med han. Jag vet inte längre om jag har några känslor kvar mot han jag tänker alltid på dem stunder jag känt mig så nere så oälskad med han bortprioriterat och sårad. Jag minns när jag var gravid åkte med en vän till torp och slösade 20 kröner min man hemma blev vansinnig på mig vår första år som gifta. Han i sin tur brukade åka med brödrar till Göteborg och äta på restaurang, när Han kom visade han mig bilder och jag var så sugen på det han åt. Det var så jobbiga tider jag var kär i honom men skämdes för att någon skulle få reda på hur jag blev behandlat, han gick inte med mig för att tvätta  från jag var höggravid och jag trodde när han får pengar så skulle våra problem lösas men ach så fel jag hade så fort han fick sitt första jobb år 2017 så planerade han saker och o ting resor som han ska spara sina pengar till. Jag som blev glad för att han skulle få jobbet och jag ska vara hemmafru med våra söta barn , nejjjj jag fick handla jag fick städa tvätta allt själv. Mitt hjärta krossades jag blev sårad ganska djupt. Han skulle skicka varje månad till hyran och det var allt jag levde på barnbidrag  och föräldrapenning och  han med. Dock så kom han inte ens hem för att äta min papa var också lite sur på han för att han såg honom äta ute med vänner ibland själv. Vi höll på att skiljas innan jag blev gravid med vår andra barn.  Subhan allah borde jag ens tolerera ?.,, jag vet inte vad jag håller på med men i dagsläget har jag det svårare än innan med den ekonomiska biten så trött så arg och besviken på mig själv jag gör inte mina läxor i matte jag bara är på mobilen eller ute med barnen . Jag vill bara ha ett jobb inkomst, jag älskar nog inte maken, på något sätt lyckas jag stanna gift, jag vill dock inte längre kämpa för vårat äktenskap , om han vill skiljas eller nåt skulle jag acceptera det enkelt. Men Gud vet bäst, alltså har han inte handlat denna månad  dock med mkt bråk betalat mitt papper på migrationsverket.

Hello

Hej kära läsare jaani jag själv brukar faktist läsa eftersom jag skriver detta endast för mig själv. Blev lite orörlig när jag såg att jag hade någon tittare i juni. Ut who could that be ?!
Skyways haft underbar vecka med lillevrorsans avslutning alhamdulillah ❤❤
Mina barn och jag har tvättat massa kläder idag i tvättstugan. Sedan klockan 5 skulle vi överraska brorsan med en fest för hans skolavslutning. Det var systers hembakat Princess torta och lillasysters för goda mat i vindruvsblad yaani filma och pappas fööör goda marinerade kyckling i ugben. K köpte champions huvtröja i present med kortet utan någon som helst text och den var wrapped i unicorn papper det var gulligt lol.
Sedan var vi hemma barnen åt väldigt segt. Hem fick vi sjuts av ayshas Babe och Ali var mahram.
Jag älskarrrrr min pappa yaa Allah bevara dem skydda från allt dåligt! Ya rabbi bevara skydda mina föräldrar och syskon och barn och syskonbarn. Och alla muslimer alhamdulillah.
Jag har hela tiden tveksamheten kring mitt äktenskap, jag känner ju och inte bara utan jag vet att jag är inte älskad och vet ej själv om jag älskar Allah alim det är alltid upp o ner. Dessutom så är personligheten hos min spouse är inte riktigt stabil, tröttheten och allt påverkar ju oss människor men man kan inte alltid hitta ursäkter till massa.
Dessutom är Han just nu den endaste med en lön i vår hushåll så han betalade för min papper 1500kr så därför skulle han inte tydligen handla mat . Det är frustrerande han handlar mjölk och ägg och bröd banan och vi ska leva på det sen äter han ute och på jobbet. Om att äta ute Allah alim men han kommer hem mätt dessa dagar . Så jag försöker mitt bästa att handla mat jag har pantat lånat, osv och walla känner mig djupt sårad ingen att skuldbelägga än mig själv egentligen jag visste ju att han var snål. Men han anser sig inte att vara det. Janni vem är jag att han ska försörja mig? Uff jag försöker skaffa inkomst men det är antingen prövning eller straff jag åker buss många ggr gratis för jag har just nu 5 kr på kortet. Så in sha allah jag ska betala när jag får jobb. Jag vill verkligen betala av för att inte ha dessa som skulder till dommedagen. Äntligen har jag min favorit och efterlängtat Hugo boss parfym subhan allah har länge velat ha en. Min älskade farsa och brista fick en doft av Hugo boss som min farfar hade han luktade alltid som den lukten jag blir tårögd saknar han må allah ge han bästa plats i jannah han var verkligen älskad han var fin och bästa farfar ❤❤❤❤❤😭💔❤❤
Saknar min farmor måste verkligen skaffa ordentlig inkomst skicka pengar till henne och träffa henne hon är 72 år subhan allah. Och min farfar dog när han var 63 år. Och imorgån är den dagen han dog min pappa sa det med smärta i kroppen och i rösten som jag kunde känna hur mkt han än försökte att dölja jag gav honom en kram ❤❤❤❤❤❤❤ alhamdulillah för allt !

RSS 2.0