mmmm

heje :(jag bad morgon bönen nu och grät.
idag den 13de fyller jag år jag blir 21!!!! kan ni föräställa er va fort går tiden! man blir äldre och äldre och kommer närmare och närmare till döden med varje sekund blir man närmare den!
InshaAllah allt går bra! jag bor med familjen med mina älskade föräldrar sötaaste och mashaallah jättebra!! <3<3
alhamdulilah så har jag mina syskon fast tyvär dem pratar bara svenska nästa hela tiden! det är så tråkigt och irriterande ibland med svenska hemma från syskon utan brytning ojjj
dem är ju inte svenskar! så därför är det tråkigt att dem kan inte modersmålet . jag saknar min farmor jättemycket.
jag vill inte till hemlandet nejnej jag fattat mitt beslut, isnhaallah att vi får uppehålstillstånd snart ! typ imorgån! elr så snart som inomden här veckan elr nästa!!!!XD
Jag hade en pojkvän som jag var kär i som jag var trogen till!
men nu har vi inte prata med varandra sen 10 ungefär elr 15 juli ooooff
den 5te juli hade han ringt efter en lång tid inte ringandet och jag var arg och vägrade förlåta jag skyllde honom och skreck på honom! fast han var snäll och bad om förlåtelse nåt kändes som blev trasigt elr tomt mellan oss eller som att det räckte inte elr nåt sånt!!! så iaf jag sa till honom om att jag vill gifta med honnom han blev rädd och överaskad han sa att jag överaskade honom då!!!!! mycket! vi skojade också mellan samtalem genom fönstret såg jag en fox! och vi skojade om det! han sa om jag vill att han fox mig oxh sånt! men sen har vi bara smsat han sa han ska ringa han gjorde inte när jag ringde innan smsandet var han på en killfest! där ser man hur dåligt han är för mig han gör inte det han säger hans ord betyder ingenting då va ? men nu efter det där grället ringer han inte smsar inte och inte jag heller för jag är sur på honom känner mig nedstämt jag prata om honom till morsan hela tiden nu har jag slutat hon vet jag e sur det känns sååå sugandet! kanske har han en anna tjej kanske hon är bättre än mig! kanske orkar han inte med mig och min karaktär! Men bara ALLAH vet sanningen jag skulle vara glad och med stort nöje också få veta om saken , men min dröm sa att han typ ogillar mig och vill migdåligt! så han fåååårr draaaa!!!!!!!!!!!! han får inte kommma tillbaka om han gör så får han massor med frågor!!! men tänk om han är sjuk istället elr är ledsen deprimerad elller utråkad från mig elr vill inte gifta sig med mig!!!!! men det suger jag är ledsen i mitt hjärta gör det ont ! att han ringer inte mig jag ångrar mig lite för att jag varit så där skrickandets tjej! och skyllde honom! jag borde inte göra det! borde va försiktig jag visste ju hur känslig han är för sånt! han upplevt mycket i livet och vill inte att nån påminner honom om det där!
men han borde förstå mig också!!!!!!!!!! men halas jag är ledsen ganska deprimerad ganska uttråkad ganska tror inte på kärlek fattar inte ! hur kan människor vara kär i varandra elr fattar inte hur orkar dem med varandra när dem är gamla! men själv vill jag att jag har en man som jag är kär i och som är kär i mig! och att vi bor tillsammans och fortsätter att vara kär i varandra tills När Allah vill ta någån av oss liv! men jag kände mig så bekväm med honom jga trodde det är för evigt !!!!!!!! va dumt av mig va naivt!!! jag måste acceptera men kanske han kommer tillbaka !!!!! kanske inte!!!!!!!!!!!!? ooooojjjj där ser jag var hans i will love u forever betyder där ser jag i can not live without u!!! där ser man hur sant det är hur naivt jag var eölr fortsätter att vara!!!!! men aldrig hopplöst Allah ger mig hopp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3 älskar min familj men ärligt talat är jag rädd för giftemål och känner mig inte riktigt beredd än för det!! nu ska jag till brorsan och ska vara lite social med honom , jag brukade prata mycket med honom skoja förut men nu känns det som att jag känner inte mycket honom!
Allah u Akbar!!! I loVE ALLAH !!!!

RSS 2.0