min upriktig snack..;)<3

I miss you !!!!!!!! my world was so weird without you
for with you I feel I could love someone so much
and get insperation. Give love without waiting anything in return.
to the heart is full of emotions.
As I can only sense where from.
The body becomes warm. Your fragrance is like drug to me.
But what should I do, when you are so long gone
and seems to have forgotten about me. it hurts because want to keep up with you perhaps for life.
it was stupid to try to find yourself in other people.
but I am best so you should know that I will not wait for you forever
but will not forget you. I think

heej

Hey  vita ,bruna och svarta men asså spellar ingen roll vilken färg ni är bara bästa och sötaste haha  kakor .
Det va länge sen jag skrev nåt här i min blogg . Men den där boken som jag började läsa förra månaden, asså den populära som min bästis och många andra tyckte mycket om och den heter...aaa... "Elva Minuter" jag har inte läst den klart jag läste inte den så som jag läser andra böcker där fanns grejer som man kunde sitta och lära sig om
filosofiska om livet och kärleken är ju livet . Den handlade om en tjeje från brasilien asså där nånstans fast en litet stad. hon gick i skolan och sen blev hon kär i en kille som senare komm fram till henne och bedde om en penna fast det fans många andra pennor, Men tjejen svarade kaxigt och gick därifrån .och det ångrade hon nästan hela hennes liv för att sedan dess såg hon aldrig honnnom igen typ. Men ångesten tog hon bort efter att förstog att det är inte hennes fel att hon gick och svarade så kaxigt det hände för att inne i henne kärleken var så starkt att hon inte kunde ens prata med honom normalt.Hon fick alltid hjärtkrossningar och var mycket olycklig tjej. Hon hade flyttat till Stora staden och sen tll shwecie och fick jobbet i klubben fast hon ville bli fotomodell.. ni får läsa själva asså. men fortfataren är paolo coelho!<3 fantastisk forfattare alla han böcker handlar om ödet kärleken och livets massa läxor :) Första boken som jag läste var alkemisten. Igår sa min kompis att hon har börjat skriva bok ahh det ville jag också göra fast först vill jag ha min egen laptop som jag ska själv ha när jag vill den heslt ska va perfect för studie arbete Music studie arbete och Inte för liten och inte för stor och inte vägga så mycket och ska vara äppel eller acer eller sony :) InshaAllah. Förtfattaren som jag pratade om är muslim men han har blivit det med egen vilja :)
När människor Känner tomhet när dem har det där inne i själen eller kroppen vill man göra dumma saker som att gå till krogen börja umgås med dem festisar opch bulshit snackarna eller bara med dem som man helst skulle inte umgås med. Man kan ju studera sitta hemma eller träna nånting sätta mål framför sig och fösröka nå den.
vara säker i sig själv och inte slösas bort på massa annnat som inte leder till nåt bra.
Familjen är viktigt jag älskar min fanilj<3 Vill göra dem stolta över mig jag har forstot att deras åsikt och hur jag ser i deras ögon betyder mer för mig än dem andra där ute. Med Gud i mitt Hjärrta tänker jag nå alla mina mål studera fint och bra Jag är nu 19 år. Och är lycklig sitter hemma chillar jag vett att jag kan jag Tror på mig själv jag är glad att jag är muslim .
okey söta kakor pankakor och björnar och snyggingar sunshines ha det bra ! jag är hungrig ska käka nåt och göra mitt böne til ALLAH<3PEACE OUT

sleepers


RSS 2.0