Heej

Hej förlåt för den där gången. Du förtjänade aldrig att bli sårad. Jag har inte bara sårat dig även mig själv. Även om du bad mig att aldrig söka kontakt med dig. Så vill säga att jag är hemskt ledsen från hela hjärtat. Dessutom så är du otroligt saknad. Varje dag tänker jag på dig aldrig har jag någonsin mått bättre med någon som med dig. Med dig känner jag mig så stark, pga dig hällande processen av mina traumor har gått så mycket fortare. Jag kan känna fjärilarna i magen och tänka på dig från ingenstans. Jag vill aldrig såra dig är rädd att jag ska göra det någonsin. Kan du ens förlåta mig någon gång i livet. Hur kunde jag ! Det var aldrig menat . Jag fick bara då mkt panik att vi ska träffas och jag blev rädd av någon anledning. 
Jag vet att jag behövde bearbeta alla dessa tranor jag själv utsatte mig för. Ingen har tvingat mig att stanna i situation där jag blir sårad på många sätt och vis. Im the one to blame:( im must forgive myself too. 
(Nuuuuu i relaise -- alla hade rätt han ville inte gifta sig med mig, han kom vara för att komma och hade inga avsikter på giftermål, tar jag illa upp det ja så klart !!!!! Vill man inte gifta sig med människan så kan man ju bara säga att jag vill va vänner eller så. ) det är jag som är dum vem tror jag jag är ?! Jag har alltid velat ha kärlek och giftermål alltid blivit kär och istället slösat min tid !!! Ska satsa på mig själv på min iman utseende min familj !!!!!) Ya allah förlåt mig snälla hjälp mig 

Heej

Salam aleikum alla fina.  Den där fredag var ju ett kaos. Men det löste sig på bästa sätt. Jag insåg att familjen är först. Ingen annan är värd så mkt kärlek och respekt som ens egna föräldrar jag tackar Allah den högste.

RSS 2.0