Hej

Halloiiii salam aleikum läsare. Jag ligger just nu och lyssnar på sura Taha från Koranen. Jag vet inte vad jag ska tro längre ! Min man har blivit en bättre pappa till sina barn han gjorde oxkså en macka till mig när vi hade samtal och jag sa att jag inte längre var kär i han eller älskade honom. Det finns en hemsk grej som stoppar mig från att älska honom. Jag vet nämligen hans värsta hemlighet. Dessutom så hade han typ Crush på min lilla syrra . Samtididgt kan det vara shaitan, svagheter och kan hända med vem som helst som inte följer Allahs regler helt  vissa saker som att vara ensam med en mahram det är viktiga !!!
Så jag vill kämpa för att vara bättre mamma men jag blir lätt stressad och jätteorolig om barnen springer iväg från mig ute. Jag känner också att dem borde börja lära sig skriva och läsa och räkna. 
Jag tyckte min man var duktig idag han har städat, bäddat, vart hjälpsam med barnen. Senaste dagar handlade jag masdor honung oliv oljor och blåbär. Jag älskar mina finaste föräldrar må allah skydda dem❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ 

RSS 2.0