hej

salam aleikum jg är gift snar blir det 2 år tror jag.
jag är väldigt stressad ibland känner mig osäker lat och behöver mål . jag behöver ett mål .behöver sätta det själv för mig själv.
jag har en underbr son alhamdulillah jag vill bli mer religiös jag är rädd jag gör massa synder hela tiden.
min man behandlar mig inte på det bäöstaste sättet jag accepterar absolut ite att han chattar med tjejer på facebook . men vad kan jag göra ?? hur kan jag visa han att jag är viktig att jag är en muslimisk kvinna med rättigheter över honom och att mohammad s a w beordrade att behandla kvinna på det bästa sättet.
jag är tacksam till mi herre för alla välsignelser för mat för vänner för hälsa och sonen amazing alhamdulillah ya allah .
jag älskade min man så mycket i början men just nu har det blivit lite å där.
jag känner ju inte mig älskad omhändertagen och att han bryr sig , jag kanske är därför är mindre självsäker .
jag vill inte skiljas . det är fett jobbigt. samtidigt så har jag lite hat mot honom i mitt hjärta jag känner att jag vill hmnas . men jag måste lita på allah. <3 min allah ör min skyddare. helt ostabilt asså vill inte ens köpa något för vårat hus!!! som är hans haha whatever skaffar mig kanske min egen och så får han bo med sona vänner här som han älskr så mkt !!!!! han går hellre med dem ut och till havet slöser pengar på dem än mig fett arg!!!!!

RSS 2.0