freakin conversation

22:46
so u know what happen in syria [my friend] ?

so u know what happen in syria [my friend] ?

hey what happent there my friend ?

so why u put like on my situation if u don't know

i heard war

aha so u know the situation is dengerous

right

but i i know u are tellin truth abt television in europe and american information

?

so tell me what happent

do u really care

yeah

so u know the situation is dangerous and your hate friend from syria and u don't ask him how are u fine or what

that is why im interested

!!:)

how are u

hehehe u really make me smile now

i'm busy now bye

bye take care

i don't need your advice i will do that without your advice

that is good now u are sooo

proud daaamn

s. i.

yeah thnx

whatvere huh why u are thankin me for

sorry

?

okey dont act like u dont knw

what i mean

aaaa now i understand why i thank u

okey im tired its late ill do isha now

?

congrats!

u know i wanna thank u caus u tell me sooo proud damn hehe its easy

i'm damn boy as u wish u all the time think your self the right

im not thunkin im always right nobudy is perfect u said ul go and i said bye take care

,, and u sound so proud ike u knw what to do by urself but its noth so speciall everybudy sai take care stuff

and i sayed i don't care for your advice u can don't answer me

whatvere im busy with lessons u are disturbin me friend

so go and do take care!!!

oh i disturbin u ok

any way i'm sorry i'm just wanna tell u we can't stay friends sorry i'm really sorry

hhh whatvere u are proud bcs u are survivin and ur syria is in trouble

i dont want ua re getin on my nervos

i have a resons

ok whatever gettin u but i wanna say i really loved u and there is no time i wrrong with u u are so good girl but u are not my style sorry

remmomber we are not friends but we are not enimes too ok

remeber u are gettin on my nervos!

never forget plz

dont act like that proud man

and i can't stay with girl don't love me

i will not answer u girl whats up

we hav never been together like lover what are u talkin abt

are u okey or mak´be somebudy shut ur head

i'm just tell u good girl and u say gettin u nervos

dont want to be mean but huh really u are surpricin me with this talkin

ohhhhh do u think love its love i mean love u like friend

whats up

ok do u want me say i hated u

i will be lie then

ok asu wish i hate u

u like that now

hhhhhhh no say whetver u like it is ur brain and stuff dont blame me stuff u are saing


hhh

Hey jag heter .... ! Hur kan man skicka mig? Jag är 19 år nu. jag komm till Sverige när jag var barn 15 år . jag hade ingen passport . och nu studerar jag på handels andra året turism linjen. vi ska på en klasresa och jag kan inte riktigt vara med , det är jobbigt . Det är svårt situation ..vi överklagar til domstulen och skickar blerv men dem tycker att det är inte tillräckligt. Så Min familj och jag vi kämpar och stöttar varandra.
I uzbeksiatn är det helt annan situaton när det gäller kvinnoorättigheter, och nu kan jag inte ens tänka mig att gå illbaka det är utänkbart för mig jag har vant mig tilll sverige och den här livet. jag respekterar sverige .. för att det finns många som kämpar för kvinnorättigheter .. det är bra att ta hand om varandra planeten och respektera varandra oavset var man kommer ifrån kön och andra saker.

fortsätning.. :P

Men en hel vecka var min son som hade blivit min kille helt tyst han svarade inte på nånting alls, bara pratade lite på facebook , jag började bli så arg okontrolbart arg  så en dag skrev jag på hans facebok vägg " vill du döda mig med din tyshet eller? vad är det med dig ? Men nu skiter jag i du har dissat mig och sårat så hej då för alltid!
det tog han bort så fort han loggade in. Vi chattade och  jag hatade honom från hela mitt hjäta , han svarade inte på en av mina smser , inte heler när jag ringde han bar lätt sin mobil låta till jag inte slutade .
så jag sa till honom p¨å chatten jättemycket av alla dåluga ird jag bara kunde hitta i mitt ordlista som jag har i huvudet. Han svarade som att inget hände han kunde inte förstå varför jag gör så, och jag kunde inte förstå hur kan han inte förstå , jag svarade jätteelakt som jag bara kunde på hans frågor , som jag tyckte var dumma. Sen upptäckte jag att han blockerade mig från hans facebook.
And then i sent him messege and he wrote that he doesnt feel good about it all. and then im like no
you have to tell me what is going on what is wrong with you ?
He wrote a long messege send it to me . That time my mobile was deep inside the pocket of my jeans.
I was sitting jokking and talking with my new friends in lubuary. One of them was telling me about the game we was playing at schools round board with all other friends, askin each other questions , that were meaningless, and when he got chance to ask me a question he asked a very hard one i couldnt answer a long time on it so we moved on the game and continued to joke and just talk about nothing.
He remind me of that and asked me to answer the question , i thought to my self oh my God what will i answer to not look stuped. Queston was " what did you do that changed your life or something so special thing that u have done and it changed you?
What special thing could i have done? 
I asked him the same question and asked him to answer first so i can get any idea of what i can say.
He told me about that he remeber how he saw a dog on the street and he gave it food.
And another answer to the same question was that he: Helped somebudy who was really in trouble and it made him feel like hero . I understood that it is not that hard to be hero you dont need to fly or be milionare to be hero , all you need is good heart.
Then i saw a messege it was long , that was the first thing i noticed.
then i read it it was so bad and i was about to cry i was so ready to cry, i said that ill come back after some minutes i went upstairs there is moseum are pictures drowned by some people . i just went round pretending im interested of those drownes and cying by my self i didnt cy  that much after few minutes i could come back. all i was hoping about was that they wouldnt notice my sad eyes. Anyway i didnt felt so sad.
På nytt år när familj festen var över har gått, gick jag in i badrummet , förre jag lägger mig gillar jag att duscha.
Jag var glad över allt och nytt 2011 kändes så bra jag hade och har fortförande en bra känsla tack Gud.
Men i badrummet började jag tänka på min ex pojkvän allt som hände och när vi bråkade och när han var romantik och kärleksfull. På smset stod det att han ljög hela den där tiden att han har inga als känslur det trodde jag inte på för att jag vet att han har varit på streets jättelänge han vet hur man hanterar bråk och har en bra teknik , när det gäler bråka med människor som vill göra honom ner eller som han tror vill besvika honom o.s.v.
Jag kan det där också har bråkat mest av min skoltiden och ute. Det enda platsen jag var omtyckt av alla var hos släcktinga farfar farmor dem gav mig så mycket kärlek att ingens nedtryckande på skolan och ute kunde göa mig ner eller få mig att ha dålig självfötroende. Jag var stark även när jag var liten, min pappa var min tränare och Gud b´var och altid är min övervakare min skapare Honom är jag jättetacksam över. Så mycket miraklar har hänt mig så många gånger jag var nära döden och andra faror men alltid kom med ett leende och tacksamhet ur situationen. Jag har varit med om många mirakler som Gud visade mig , Gud är bäst jag älskar Honom så mycket . Han gav mig bästa föräldrar ,Han öppnade mina ögon för sanningen redan när jag var ung Han gav mig många vägar att välja . Jag hade valt ibland dem fela vägar gjurt dåliga saker både mot mig själv och min familj men Allah har alltid tagit mig till den rätta vägen . Drt händer inte bara så där man måste Be var än man är Gud hör alltid, överalt.

"to find your self u have to forget first who you was before ad become who you are"

hej kakor jag har inte skrivit här på jätteläge, att jag inte minns när jag skrev sist kanske var det förra året.
men meingen med aatt jag vil skriva nu är att jag vill bara se hur det är för mig min själ.
Det känns som bara en vanlig spenderning med tid.
men kanske hjälper det mig;) Bara Gud vet!
med Allahs namn vill jag börja skriva nu!
så vad som hände är att jag kände mig kär i Muza vi chattade och det börjades exact på nytt år tror jag på föräldrarnas sng satt jag och pratade med honom via messenger.
Men det var pisamt att första gågen är jag såg Muza och gillade var är jag var tilsammans med en annan kille.
som Jag var först vänner med han kallades min son och jag kalades för hans mamma.
han var kär i mi kompis. när jag och min son blev tillsammans, på en kväll i luleå jag va med min bästis och en annan ganska gammal kännare. blev min kompis jttearg och vi bråkade genom facebooks väg men det var hon som började och eftersom ho började skriva om hennes problem till mig, sa jag att hon skulle komma fram och säga istället för att skriva publik.
Men när jag såg henne på skolan och kom fram för att lösa blev det inget bra av det heller så till nu är vi inga alls vänner.  min Kompis är också ex till honom. Han var jätteromantisk. Ha skickade en låt till mig som är gammal men så gullig sen skrev ha romantiska dikter lyrikser från olika låtar, först trodde jag att det var han som skrev , det var liten besvikelse när jag fick veta att det inte var han. Ibland när vi träffades tiden gick så fort och jag var sent i bussen på väg hem rädd, plus orolig mina föräldrar ringde många gånger och ibland slapp jag att svara i mobilen ibland hörde jag inte, så oftast var dem också oroliga bara mama visste vart jag var.
iBland slapp jag att berätta, för jag vet att det gör henne inte särskild glad.
Men när jag var med honom kändes det som att allt är på sitt plats. Jag var alltid orolig för hans hälsa jag ville alltid mata honom, när jag såg han äta blev jag så tillfredstäld och glad, :det är mama instikt sa: min mama till mig i köket när jag berättade om detta. Jag upskattar verkligen att jag får chansen att ha en så underbar mama som lysnar och förstår som låter mig kliva in i mitt liv den dörren som föräldrarna öppnar, det finns några som vill kliva in ditt med sina barn för att rädda dem för att hjälpa dem att inte halka eller ramla , men det är fel.
Jag upskattar att jag får göra mistag och lära mig av dem och min mama sager inte om det till mig att jag gör fel. och inte klagar på mig att hon förstår att Det finns allmäktig Allah som tar hand om mig.
Och mitt liv är färgglad fult med olika smaker och Viktigaste är mitt tro i det rättaste religion Islam, Jag är muslim. Min son var min bsta pojkvän som jag har haft i mitt liv mest omtänksam och har ringde mycket vi smsade jätte mycket det var mer än 500 smser per några veckor  eller dagar.
Han var trogen han försökte vara trogen och visade det, Jag har ett ryckte av en tjej som är gansgtar och cool tuffing pojkflicka, några kallar mig hjärtkrossare några för en snäll tjej , några att jag vill bara ha en kille, jätte mycket saker det finns några som vill bli min kompis jättegärna såna skrämmer mig lite gran , och dem brukar prata försiktigt med mig som att jag är Sveriges drottning jag kan göra så att dem slappanar av och jag gör det oftast eftersom jag gillar att dem är dem som dem är när dem pratar med mig,

hey

nu sitter jag i vardagsrummet
kan inte koncentrera mig eftersom föräldrarna runt omkring mig
pappa fixar porobal antenen
någon har hängt matta på den så det visar inga kanaler
min pappa gillar att titta på ryska kanaler
jag gilar factist också , det första är att deras nyheter är mycket mer tydligare
om man kolar på svenska nyheter berrätar dem inte särskild mycket bara blir nyfiken, och det factist är irriterande
om dem började berräta får dem göra det bra, med all information vad som hände hur det hände .
vi var på badhuset på morgonen, Jag mina föräldrar och två systrar och lille bror. Jag är äldst, först .
Min pappa fick bara stå utanför och titta på oss genom fönstret, badet på morgonen, har röda korset ordnat för muslimiska kvinnor som går inte annars på badhuset eftersom män närvaro.
Jag försökte lära min lilla syster att simma så gärna att hon sprang ifrån mig, och jag försökte fånga henne och berätta hur viktigt det är att kunna och att några simmar redan från 3 års åldern.
När jag fick tag i henne och hon ville fly då drogg jag utan att tänka,  äna ben min mamma såg och blev arg.
För att Diana ramlade i vattnet och det var svårt och hon kunde ha fått vatten i henne.
Jag bad henne att lära Diana att simma, mamma sa okey jag gör det gå med dina kompisar.
Jag min syster och kompis Sara gick till stora poolen , jag komm ihåg att mamma berrätade
att Sara och hon en gång har nått botten.  Jag nådde den inte efter hundratals försök, men när jag bestämmde mig göra det! och gick ganska ner en meter från botten var kvar paniken slog mig  när jag va så nära till målet såg jag saras ansikte som försökte upmuntra mig och försökte ge mig stöd blev det inte bra jag bara blev rädd Kände hård tryck av vatten i mina öron . Umedelbart reste jag mig upp. Satte mig vid fönstret och lätt solens stålar värma mig. Sen simmar mamma framm närmare till mig och gladt ler jag berättar henne om ont i öron, Hon tyckeer at jag måste gå till läkaren och undersöka dem. Men sen simmar vi och bara har kul överallt. Min lilebror behövde ingen balong eller väst han lärde sig simma, berrätade Mua till mig jag blev så glad och stolt samtidigt över honom . Sen glömmer vi bort tiden och måste skynda oss ut.
det är bra man känner sig så fresch efter badet och jakusi och bastu , sen blir man hungrig och äter , maten känns mycket godare efter hård arbete / aktiva timmarna.
Hemma åt vi och solen som lyser kommer genom fönstret hemm till oss
och når mitt ansikte och andra delar
strålar på bordet på matten och vattnet. Solstrålar ger den vanligaste men underbaraste ljusen och känslan.
Det var länge sen vi såg solen hella vintern var kall, och specielt den här var kallaste vinter på hundra år.
den gav mig känslan idag av att allt blir bra.
Det var tid för böne min syster säger det till mig . Jag går och tvättar mig och klär mig för bönen. Det är lång svart kjul och longarmig tröja och sjalen över huvudet och nacken.
Jag började be och det känns så bra och jag försöker få alla andra tankar bort . Aktiverar dem ljusa tankar om kärlek och Gud . Min och min Allahs relation stärks jag tänker på honom han är min bästa vän Han är mitt allt jag är gjurd av Honom, Allah är kärlek. Sen får jag en tanke om att be till Gud för min älskling som har det inte så lätt alltid .
Jag kände mig så energyfull, så jag gick och tog bussen klockan halv tre.
Jag gick på stan och kände vinden glida på mitt ansikte . Det var så frescht och underbart känsla.
gick på vägen och ledde av mig själv och mina tankar.
Universum ger mig bra tecken. när jag satt vid datot i ungdomshuset kände jag stark behov av att få höra min älsklings röst. Jag bad honom ringa. Och glömmde om det för ett par sekund., när mobilen ringde track jag på gröna knappen för att svara med panik. Det kändes som mobilen inte reagerade. Äntligen
M: hey
S: hey varför ringer du? hhehe
M: hmm bad du inte mig göra det ? huh
S: japp , skojade bara
M: okey
S va gör du ?
M: Har vacknat nyss
Vi pratade och pratade jag var så nervös att jag inte kunde tänka att . och min hjärna var så spänd allt har bladats och jag försökte slapna av , genom att andas djupt. Inget hjälpte jag var bara glad att höra hans röst.
berrätade om min beslut. Att mitt hjärta väljer honom. Vi skojade , och jag tror inte jag var särskild trevlig.
Efter vår smtal jag var bara ledsen att jag inte kan vara nära honom och kramma och laga åt honom mat.
Jag älskar att se han äta han äter så snabbt och med en riktig god apetit.

RSS 2.0