Skilsmässa

Mitt äktenskap har inte varit perfekt. Men när jag började plugga förvärrades den. Jag hade nog lite fel avsikt med mitt pluggande. Eftersom min exmake inte ville försörja mig när jag behövde kläder eller så, även ville han att jag ska betala räkningar och jag hade det konstant tight ekonomiskt pga mammaledigheten så ville jag bli självständig. Mitt avsikt var att skaffa mig bra utbildning som ska leda till bra betalt jobb och sedan kunde jag lämna min exman om han ville fortsätta vara som han var. Ibland blev han snäll då avtog mina tankar om skilsmässan men det var så otroligt jobbigt att behöva göra saker hemmasyslor själv, inte få hjälp varken den emotionella behoven att känna att någon finns för dig i ditt hus som bryr sig och hjälper och älskar. Jag kände mig som en börda för Han. Jag vet inte om någon gjorde sihr på oss eller ögade oss men ingen av oss var lycklig i äktenskapet. 
Han var känslig för ljud.
Han var oftast inte nöjd med min mat , städ och mig. Jag skulle komma från skolan ta barnen städa laga mata de själv. På morgånerna dock hjälpte han med att klä på dem för att det var väldigt svårt ibland att övertala barnen att ta på sig jacka och termobyxan osv. 
Av någon anledning kändes det som att jag stressade extremt mycket när jag var gift, det var känslan av press på mig och jag hade det svårt ekonomiskt liksom ingen baraka. Även om jag inte är jätterik nu som jag är singel så känner jag att jag ändå har råd med fler grejer och har tid att återhämta mig och mitt psykiska mående. Och massa vänner out of nowhere kontaktade mig, helt galet. Alhamdulillah för allting ♡♡Gud är störst

RSS 2.0