Personligt brev ufff

Hej fina läsare, idag insåg jag att jag måste läsa oftare Quranen , speciellt waqiya, mulk, baqara.
Så en annan sak är min personliga brev i dagsläget är jag arbetslös och verkligen behöver inkomst.
Så jag lämnade barnen till förskolan och så satt jag hemma på surfplattan tänkte att jag ska vara produktiv men så fastnade jag med olika interwiew av kändisar och så klart mest med Jensen onfroy.  Undra inte ens varför, han är bara speciel walla jag önskar av mitt hela hjärta någon kunnig muslim gjorde en bra dawa till han innan han dog. Och jag önskar att han är i jannah.
För det första så  var han otroligt inspirerande han var bara 20 år när han dog 2018 i juli 18. För det andra han var väldigt liksom smart, han reflekterade mycket och gav så bra råd , fokuserade på att vägleda ungdomarna och ställa deras fokus åt viktigare saker än alla distruktions. I marsfiles interwiew så han att "i favor Quran more than the bible, """" och att han tror på att Jesus var en prophet som alla andra propheter av Gud som kom ner till jorden för att ge oss Guds budskap.
En annan sak som fastnade i mig och liksom jag fann denna massage från han väldigt nära. Hans två vänner som hade biff om något meningslöst försökte dra in hans namn emellan  , hans respons till detta var att han viole inte involveras i sådant onödigt men han så typ att dem kunde istället hjälpa sina familjer, hjälpa sin kommunity tävla om vem som hjälper folk mest vem som gör bra handlingar allt det här är liksom sådant som Gud vill att vi troende ska göra alltså att tävla med varandra om att göra gott.
 
 Må den nåderike allsmäktige förbarma sig över jahsehs själ och förlåta hans synder. Den oförlåtliga synden är att göra shirk att sätta någon vid Guds sida. Ingen ingen ingen kan tävla med Gud kan jämföras med Gud eller jämföra sig med Gud Gud är allsmäktig .💕💕💕💕❤❤❤❤💕❤💕💕💕💓💓💓💓💓💓💓💓
 

RSS 2.0